Viering Veldhoven 100 jaar

7 oktober 2019

Op 1 mei 2021 is het precies 100 jaar geleden, dat de vier kerkdorpen bestuurlijk aan elkaar geknoopt zijn tot de gemeente Veldhoven. Een drietal PvdA’s  (Robert Tops, Jeroen Rooijakkers en Wim Meijberg)togen vorige week naar de Raadzaal om zich te laten inspireren over de viering van 100 jaar Veldhoven.

En met hen veel raads- en steunfractieleden, besturen van lokale partijen, het college, de stuurgroep Veldhoven 100 en de leden van het comité Veldhoven100.

Er kwamen mooie ideeën over tafel. De Veldhovense PvdA zal dan ook zijn beste beentje voorzetten om, waar het kan, een feest  te steunen dat voor ons een jaar mag duren! Maar zeker op 1 mei, voor de sociale democratie een fantastische datum. Het is Dag van de Arbeid, de dag van het basisinkomen. Nog meer reden voor een mega party!

Op de foto hierboven is het nieuwe jubileumvaandel te zien. Met op de achtergrond de huidige wethouder van de PvdA Veldhoven Financiën en inkoop, Grondbeleid, duurzaamheid en milieu, recreatie en toerisme Jeroen Rooijakkers. Robert Tops als voormalig fractievoorzitter/Raadslid en nu actief als bestuurder van Cordaad en rechts Wim Meijberg. Hij trekt de komende jaren samen met Frans Hofmeester de kar als fractievoorzitter/raadslid van de fractie.

Op de foto hieronder zie je dat de PvdA fractie succesvol opereert binnen de sociale democratie van Veldhoven en dat succes mooie vrienden maakt. Van links naar rechts de CDA met Marion van Dongen en Ton Bolsius;  in het midden de VVD-fractievoorzitter Vivianne van Wieren-Kraayvanger.