Programma Veldhoven Draait Door! Kom op tijd!

1 maart 2018
Woensdag is Veldhoven Draait Door. Inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur.

LET OP: Er is een maximum aantal zitplaatsen. Vol is Vol. We moeten daarin streng zijn op last van de brandweer en de voorgeschreven veiligheidseisen. Wees daarom op tijd.

Tot woensdag!

 

Op woensdag 7 maart 2018 vindt in Theater de Schalm de bijeenkomst ‘Veldhoven Draait Door’ plaats. Het is een bijeenkomst die vergelijkbaar is met het format van De Wereld Draait Door, waarin verschillende sprekers aan het woord komen in een informele setting. De bijeenkomst staat in het teken van onderwerpen en thema’s die jongeren erg aanspreken, zoals Cult & Tumult, hardstyle, openingstijden horeca etc. Sprekers die deze avond aan het woord komen zijn B-Front, DJ Zany, Ferreck Dawn en Renzo Dielesen. Gespreksleider is Jordy Graat.

Jongeren zijn van groot belang voor de toekomst van Veldhoven. Het is belangrijk om de ideeën en opvattingen van jongeren te horen. Maar ook de standpunten van professionals die werkzaam zijn binnen de sectoren die jongeren aanspreken. Daarom zijn onder meer bekende Veldhovenaren uitgenodigd als B-Front en DJ Zany: twee DJ’s die actief zijn in de hardstyle. Een muziekstijl die afgelopen jaar nog werd geweigerd bij het evenement Cult & Tumult. Wat vindt Ferreck Dawn daarvan? Een Veldhovenaar die juist actief is in een heel ander muziekgenre: Techno. Maar ook Renzo Dielesen zal aan tafel zitten. Hij is bekend als organisator van het Veldhovense Beach Event dat later Sand City is gaan heten.

Het programma van deze avond is ongeveer als volgt:
19.00 – 19.30 uur: Inloop
19.30 – 19.45 uur: Events, met gastsprekers Renzo Dielesen en Paul Vredenberg
19.45 – 19.50 uur: Music Break
19.50 – 20.10 uur: Music, met gastsprekers B-Front, DJ Zany, Ferreck Dawn en Shinovi
20.10 – 20.15 uur: Music Break
20.15 – 20.30 uur: Jongeren, met gastsprekers Andrej van Hout en Ilona Hendriks
20.30 – 21.00 uur: Vragen en Naborrel

Tot dan!