Rooie actie in het City Centrum

21 mei 2019

Flink wat actieve leden van de Veldhovense PvdA voerden zaterdag 18 mei actie in het City Centrum. Zij spraken het winkelend publiek aan op de waarden van de sociale democratie: “stem daarom 23 mei op Frans Timmermans of Agnes Jongerius”. Het zonnetje hielp mee en verwarmde de mensen. De stemming was vriendelijk, in tegenstelling tot de actie bij de vorige verkiezingen. “Ja, natuurlijk stemmen wij Frans! Goed verhaal; goede vent!”

Frans Timmermans geeft de grote uitdagingen aan waar we in Europa voor staan: klimaatverandering, ongelijkheid, verdeelde samenlevingen.
1. Het is tijd dat ook grote bedrijven daar eindelijk met een eerlijke belasting mee betalen aan een oplossing.
2. Het is tijd dat we jongeren weer een zekere toekomst geven. met een eerlijk loon en een betaalbare woning
3. Het is tijd voor een Europa waar mannen en vrouwen gelijk betaald en behandeld worden. Waar mensenrechten voor iedereen gelden.
Alleen gezamenlijk kunnen we deze uitdagingen aanpakken. Alleen samen kunnen we in Europa onze toekomst vormgeven. Dat is de ambitie van de PvdA. Jouw stem is nodig! De peilingen wijzen uit dat Frans met de PvdA wel eens de grootste kan worden! Het doet de actieve leden van onze fractie dan ook goed, dat er duidelijke signalen zijn op een terugkeer van een betrokken samenleving… een sociaal democratische samenleving!
Stem 23 mei dus Frans Timmermans. Of Agnes Jongerius. Maar in ieder geval PvdA.